top of page

Hyresrätt bytes

4 rok på Bobergsgatan 59B, 4 tr.

 

Modernt och problemfritt boende, perfekt för barnfamiljen.  

Mycket välplanerad 4:a på Bobergsgatan 59B, 4tr. Öppen och trevlig planlösning. Stor balkong (15 meter) i sydostläge som nås från vardagsrummet och ett av sovrummen. Två rejäla badrum. Tvättmaskin och torktumlare. Nära till stan och naturen finns utanför knuten.  

Stort och välutrustat kök med all maskinell utrustning inkl avfallskvarn i slasken (tryck på knappen så är potatisskalen borta).  

Mycket nära till allt man kan behöva. Inom 50-75 m finns Coop-butik, systembolag, vårdcentral, tandläkare, Bobergsskolan, dagis, fritids, flera trevliga restauranger, Berghs reklamskola, Klätterverket mm.  

Busshållplats utanför porten. Buss 6 går mot Karolinska och buss 75 tar dig till Stureplan på 10 min, eller ner till Ropsten åt andra hållet.  

Möjlighet till garageplats i fastigheten. Hissen går direkt ner till garaget. Gemensam takterrass. Stort källarförråd, cykelgarage och barnvagnsgarage.  

Vi i har bott här i drygt fyra år och trivs mycket bra men nu har äldsta dottern flyttat hemifrån så vi har ett rum för mycket.

Nyförhandlad hyra 2021: 17 800 kr

Hyresvärd:  HEBA

ÖNSKAS

Vi söker en trea (ev. större) helst på Östermalm, Gärdet eller i Vasastan. Byte med två lägenheter (t ex 1:a plus 2:a) eller lägenhet med uthyrningsdel är också intressant.

 

Vid intresse och visning kontakta:

Håkan Sjöström

h@hakansjostrom.com

0733-662051 

bottom of page