top of page

FOTOGRAFISK PORTRÄTTERING

Bra bilder på personal och medarbetare har aldrig varit viktigare.

Jag genomför professionella fotograferingar på plats hos er eller i min studio här i Hjorthagen i Stockholm. Först går vi igenom stil och andra önskemål ni har kring bilderna, sen kör vi. Vi är klara när alla är nöjda. Slutlig bild väljs vanligtvis på plats. Efter redigering och retusch får ni en länk till en bildbank där bilderna finns för nedladdning, vanligtvis någon dag efter fotograferingen.

På plats eller i studio? Båda har sina fördelar. 

Studion ger större kontroll över bilderna. Det ger större möjligheter att få till den där ljussättningen vi eftersträvar i ett bra porträttfotografi. Ni behöver heller inte samla alla som ska fotograferas till ett tillfälle utan det går bra att dela upp fotograferingen till flera tillfällen. Jag gör noteringar om ljus och andra inställningar så att det blir lätt att göra nya porträtt vid exempelvis nyanställningar. "På plats" lämpar sig bra om man vill passa på när alla är samlade till exempel vid en konferens eller ett ledningsgruppsmöte. 

Enkel prissättning

Många fotografer debiterar tid med extra kostnader för resor, bildredigering och allt vad det kan vara. Jag har gjort det enkelt. Varje porträtt kostar 1 490 kr (ex moms) varken mer eller mindre. Då ingår högupplösta bilder (för tryck) och lågupplösta (för skärm). Bilderna  finns tillgängliga för nedladdning i en bildbank som ni får en länk till.

Om du föredrar går det givetvis bra med timdebitering eller annan debiteringsform, allt går att diskutera.

Skicka ett mail, sms eller slå en signal så pratar vi vidare om saken.

Exempel på uppdragsgivare: Sweco, Forsen, ICA, Level 21, Sensum AB, Stick AB, Musik Syd.

Supersnygga bilder. Jag har alltid gillat att jobba med dig - och de porträttbilder du tagit åt mig på Sweco är vi jättenöjda med!

Vibeke Weiner, SWECO

bottom of page