top of page

FOTOGRAFISK PORTRÄTTERING

Jag har arbetet som kreatör, Art Director och Copywriter sedan 1983, ja det är 40 år nu. De senaste 10-15 åren har jag glidit in mer och mer på fotograferandet. Det började väl när jag arbetade med fotografer och kände att det blir bättre om jag gör det själv, då får jag bilden precis som jag vill ha den. 

Min bakgrund gör att jag vet hur mina uppdragsgivare tänker och kommunicerar, jag har ju liksom varit i deras skor. Jag vet vilka krav de har från sina uppdragsgivare, redaktörer och även kraven de ställer på sig själva.

Min studio och kontor ligger i Hjorthagen i Stockholm. Här har jag tillgång till allt ljus man kan tänka sig, skärmar, väggar ett mörkrum där jag gör Platinum/Palladium-printar, och en riktigt bra espressomaskin.

Tveka inte att höra av dig om du har behov av ett porträtt. Det kan vara allt ifrån bilder på medarbetare som ska upp på företagets hemsida och pressbilder till bilder för reklam och tidningsreportage (ja, det finns några sådana kvar).

Håkan Sjöström

+46 733 66 20 51

h@hakansjostrom.com

PS. I den mån det betyder något. 

Är belönad i bl a Guldägget, New York Festivals, Guldnyckeln, Svenska Designpriset, Publishingpriset och Graphis (Gold).

Som fotograf har jag haft ett flertal utställningar i Sverige, Italien, Schweiz och USA. DS.

bottom of page